Ялов мандат, тъпо шоу и няколко мемета за мандата на БСП

мин. четене

Реакциите на даването на третия проучвателен мандат на БСП събуди бурни реакции в обществото от дълбоки критики, до интересни паралели с произхода на президента Румен Радев, който беше издигнат именно от БСП.

Ето няколко от реакциите на обществено активни личности и разбира се, няколко мемета:

Радослав Бимбалов: Ялов мандат

"Президентът вяло връчва ялов мандат. Шоуто е тъпо, но противно. Истината е, че Радев и БСП носят огромна вина за свлачището, което яхваме.

Другарко Нинова, другарю Радев, ако наистина ви пукаше, нямаше да разклатите правителството, което с триста зора състави опустошената от десетилетие герберизъм родна политическа система."

Президентът вяло връчва ялов мандат. Шоуто е тъпо, но противно. Истината е, че Радев и БСП носят огромна вина за...

Posted by Radoslav Bimbalov on Monday, 18 July 2022

 

Петър Фотев: Наистина е агония

"Пълен абсурд! [...] Преговори за доставки на газ с "Газпром", както и ревизиране на решението за изгонването на 70 служители от руските дипломатически мисии у нас. За това щяла да настоява левицата. Наистина е агония!"

 

Пълен абсурд! БСП минира възможността за съставяне на правителство с третия мандат, поставяйки крайно неприемливи...

Posted by Петър Фотев on Monday, 18 July 2022

 

Николай Слатински: Разрушителят на политическата система е РР

"От началото на настоящия парламент основният разрушител на политическата система и на самата надежда за Промяна не са нацитата от "Израждане", не е чалга трупата ИТН, не е затихващата като електорат БСП под ръководството на КН, а е само и единствено РР."

 

От началото на настоящия парламент основният разрушител на политическата система и на самата надежда за Промяна не са...

Posted by Nikolay Slatinski on Monday, 18 July 2022

 

Нидал Алгафари: Връщане на България зад стоманената завеса на Русия

"Връщане на България зад стоманената завеса от страната на Русия.

Успеят ли да сформират правителство, може да получим малко по евтин газ, но влизането ни в зоната на "Шенген" и еврозоната ще се отдалечи за много, много дълго време."

Приятели, Радев ме изненада донякъде! Според последните му изказвания, предположих, че е искрен за евроатлантическата...

Posted by Nidal Algafari on Monday, 18 July 2022

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: