Радини вълнения около идването на Мъск

мин. четене

Скъп гостенин ще посрещне Белоградчик, след като снимка на Белоградчишката крепост беше коментирана в Twitter не от кого да е, а от самия Елон Мъск. Вълнения, коментари и изблици на национална гордост извираха от всички социални мрежи, но днес новината, че е направена резервация за нощувка и гостуване в местната атракция на Северозапада - ресторантите „Она“. Това надмина всякакви очаквания.

 

Започна тупане на килими, вадене на стари рецепти, плетене на чорапи, докато с високо вдигнати вежди наследниците на Бай Ганьо цъкат невярващо, че това е фалшива новина. Но БТА цитира служебният министър на туризма Илин Димитров, който потвърждава, че от името на представители на Мъск действително е направена резервация за гостуване в ресторанта в село Стакевци за 23 април.

С типичния черен хумор за нашите ширини будни граждани посъветваха Мъск да не гостува напролет у нас, а ако е истински голям човек да отиде направо във Велинград за Нова година.

В силно забравената Североизточна България такава реклама е равносилна на изстрелване в космоса. Сега обаче съвсем не на шега се заговори за асфалтиране на пътища, за стягане на селата, защото всички са завладени от Радини вълнения....

Какво предлага ресторант "Она" и защо е толкова атрактивен, писахме по-рано тук

Снимка: Ресторант "ОнА"" />

 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: