Новакс Джокович: меметата за първия в тениса

мин. четене

Вече всички го наричаме просто Ноле. Той индиректно е част от живота ни през последната седмица и ние, щем – не щем, сме запознати сме с детайлите от сагата му с австралийските власти и изобщо с целия ваксиниран свят. 

Новините около Новак Джокович днес включват това, че действащият шампион е включен в жребия за мъжката схема на Откритото първенство на Австралия по тенис въпреки неясния му статут. Все още я има възможността да му бъде отнета визата за втори път. В понеделник Джокович спечели дело в съда, беше освободен и започна тренировки. Неяснотата около съдбата му остана, тъй като той може да бъде депортиран с решение на министъра по имиграционните въпроси Алекс Хоук.

През това време меметата за НоВАКС Джокович не спират да заливат световната мрежа. Тенисистът отдавна е герой на множество забавни картинки, но обикновено те го представят като Спайдърмен на корта или се шегуват с немощта на съперниците му, когато се изправят срещу него.

Сега обаче посоката на меметата е друга. Разгледайте на следващите страници най-забавните попадения, защото и по най-горещите теми може да се погледне от гледната точка на хумора и това дори е препоръчително. 

За автора:

Деница Стефанова

Деница Стефанова е повече момиче от града, отколкото журналист, въпреки че има 7-годишен опит зад гърба си в различни медии. Преди време решава да зареже професията и да започне да участва в нещата, които допреди само е отразявала с камера и микрофон или с диктофон и фотоапарат. Днес отново захваща познатите оръдия на труда плюс клавиатурата, за да ни покаже какво е научила от другата страна, да н...

Виж профила

Още по темата: