Вино, кафе и малко джаз през уикенда в София

мин. четене

Този уикенд се очертава много интересен с променливото време на май и топлите му галещи лъчи с цъфнали дървета и цветя. Приказната атмосфера в София може да стане още по-хубава само с още нещо – чаша вино. Или две, или три?

Дегустацията на вино е акцентът този уикенд, като сме подбрали различни събития, които предлагаме на вашето внимание. Изберете, посетете и консумирайте отговорно. И разбира се, малко музика:) 

Wine Women Show 2022

Форумът  Wine Women Show 2022 е за жените във винопроизводството в България. Това е първото издание на единственото по рода си изложение в България и Европа, което има за цел да покаже истинската значимост на жените в света на виното. Българската жена си е извоювала много важно място във всички аспекти на родното винарство и това е повод за гордост, а и за пример за много други отрасли.

В дегустационната зона ще се представят почти всички най-добри вина на жените енолози от България. На събитието ще могат да се дегустират и вина на дами от Франция и Австралия, както и гурме шоколад. Всеки посетител ще получи подарък - енотечна чаша за вино

Кога: 14 май 2022 г.  11.30  - 19 ч.
Къде: Градината на Гранд Хотел София
Вход: 20 лв. 

Има още...

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: