Три супер събития за първокласен уикенд в София

Декември традиционно е наситен на какви ли не събития и този, за щастие, се очерта да продължи традицията след миналогодишните паузи във връзка с пандемичната обстановка.

Уикендът 3-5 декември предлага за всекиго по нещо, така че ако сте в София, хвърлете един поглед, защото в града определено ще има с какво да се забавляваме.

Започваме със събитието, което всички последователи на религията Mеtropolis чакат почти цели две години и сега еуфорията е толкова наситена, че направо с нож да я режеш….

Metropolis

 Кога: събота,  04.12

Къде: Интер Експо Център

Култовият електронен събитиен лейбъл Metropolis се завръща с гръм и трясък, след почти двегодишно прекъсване и не е чудно, че интересът към събитието е огромен. 

Грандиозното парти ще се случи в зала номер 4 на Интер Експо Център, която ще бъде разделена на две тематични части – Floor 1 и Floor 2, с две отделни сцени.

Единият дансинг ще ръководят легендарните техно гурута Jeff Mills (USA) и Oscar Murelo (ES). На другата сцена пък ще танцуваме на първокачествен берлински звук с Adana Twins (DE) и Dirty Doering – Katermukke (DE).

Билетите за събитието са три категории: супер промо от 30 лв + такса; промо 35 лв. + такса, регулярни от 40 лв + такса  и 45 лв. + такса  до изчерпване.

Какво още ще ни радва този уикенд ще научите на стр.2...


Още по темата: