A to JazZ с нова арт зона

мин. четене

След рекордното посещение от над 40 000 души на миналия A to JazZ, тази година организаторите отварят нови пространства за музикални фенове, любители на изкуството, последователи на коктейлната култура и зона за специален комфорт на публиката. 

Традиционният Арт-базар ще бъде преместен в новата Арт зона на събитието на входа на фестивала. Там ще бъдат разположени всички  активности, свързани с изкуството – арт инсталации, изложби, улични изкуства и открита библиотека. Мърчъндайз щанда на фестивала също е разположен в Арт зоната и ще предлага разнообразни сувенири на A to JazZ, от чиито приходи събитието финансира своите зелени инициативи за устойчиво развитие. Той ще бъде дублиран и на джем сешъните в „Топлоцентрала“.

Една от новостите е специалната комфортна зона, Mastercard Zone, която е предназначена за всички, които търсят най-удобното фестивално преживяване. Тя ще разполага със седящи места, собствен коктейл и вино бар, храна, сервитьори и самостоятелен санитарен възел.  

Коктейлната и кулинарна култура също ще бъде представена подобаващо – над 30 професионални бармана ще се грижат за
задоволяване на вкусовете на публиката с невероятни рецепти и изключително богат асортимент. Тази година е предвидена и самостоятелно обособена хранителна зона с пет различни гурме концепции. Всички обекти на фестивала ще разполагат с
пос-терминали и ще приемат безкасови плащания.

Можете да видите фестивалната карта на най-голямото събитие за градска култура и музика у нас тук.

A to JazZ е на 1, 2 и 3 юли в Южен парк 2, a входът е свободен.


Още по темата: