Крис Евънс бе обявен за най-сексапилния мъж на света

мин. четене

"Капитан Америка" получи наградата за най-сексапилен мъж на планетата за 2022 от сп. People. "Това ще направи майка ми много щастлива" бе коментарът на Евънс веднага след получаването на приза.

"Ако бяхте казали на Крис в тинейджърските му години, че ще получи тази награда, вероятно щеше да е доста въодушевен - коментира актьорът и добавя - Това вероятно щеше да е път към масата на готините, на която аз не стоях".

Евънс също коментира, че приятелите му вече се шегуват с новата му титла: "Подобен приз просто си плаче за подигравка".

Голямата промяна в кариерата на Евънс бе участието му в Марвъл вселената в главната роля на алтруистичния супервойник Стив Роджърс, известен още като "Капитан Америка". През 2011 бе първият филм от поредицата с негово участие, който пожъна сериозен успех от близо $370 млн. приходи на боксофиса.

Фокусът на суперактьора обаче е предимно насочен към това да бъде добър съпруг и баща.

"Някои неща ги искаш само за себе си, за семейството и приятелите. Най-приятния аспект на моята кариера в момента е да се чувствам достатъчно сигурен за да отпусна малко крака от газта. Чувствам се, че имам малко повече свобода в това да си отделя малко време настрана от индустрията и все пак да намирам проекти, които да задоволяват моите креативни апетити, когато се завърна" - споделя той.

 

 


Още по темата: