"Ергенът" пише книга – наръчник за мъжете

мин. четене

В нишата за книги-наръчници по психология ще се появи една силна заявка за бестселър. След успеха с участието си в нашумелия риалити формат „Ергенът“, Виктор Стоянов се готви да напише книга със съвети как един мъж да се държи с дамите и как да изтъква качествата си по начин, който да е привлекателен и джентълменски.

„Книгата, която съм решил да пиша, ще промени живота на много хора“, изтъкна Стоянов като посочи, че много хора са му обръщали внимание, че има особен финес в държанието си с жените и това би имало интерес да се прочете в една книга.

„Започнах сериозно да се замислям над тези думи, особено като станах свидетел колко мъже не знаят елементарни неща, всеобщи истини за това как да комуникират правилно“, каза първият Ерген от родния ефир. Според него, изданието, което пише, ще е полезно за отношението не само с жените, но и с други мъже, защото по наблюдения на Виктор много мъже не успяват комуникират правилно по между си.

Той сподели още, че откакто е участвал в тв формата получава стотици запитвания за съвет и коментар на различни житейски ситуации.

„Явно ми вярват, това ме ласкае и знам, че мога да им помогна“, каза фитнес инструкторът и модел, който заявява, че знае как да научи хората да изградят добри отношения.

 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: