Burberry представя Hero Eau De Parfum

мин. четене

Тази есен ще бъде още по-смела в комбинация от 3 вида масло от кедър, борови иглички, деликатни нюанси нагорещен пясък и солени океански пръски.

Burberry представя Hero Eau De Parfum - най-новата интерпретация в пътуването на Burberry Hero.

Кампанията представя мъжа в търсене на свобода и лична трансформация, вече освободен от предразсъдъци.

Въплащение на свобода, метаморфоза и мъжка енергия. Изследване на себе си и уважение към величието на природата.

Режисирана от Джонатан Глейзър и заснета от Марио Соренти, кампанията улавя загадъчния приключенец Адам Драйвър сред внушаващата благоговение красота на природата. Енергията на Адам Драйвър представя нежна душевност, съпоставена с излъчващия сила образ на коня.

Новата парфюмна вода е вдъхновена от желанието за изследване на чувствителността.

Aurélien Guichard, парфюмерист споделя:

Моето вдъхновение за Burberry Hero Eau De Parfum беше споменът ми за гората Ландес, където боровете растат близо до океана. Исках да пресъздам аромата на борови иглички, комбинирани с нотки топъл пясък и морски пръски. За мен чувствените и кристализирани смоли, включени в уханието, представляват силата на завръщането към естествения инстинкт.

Запомнящата се основа представя три топли масла от кедрово дърво, кулминиращи в свежа и сияеща плътност. Трептящия връх от борови иглички се смесва с бензоин и тамян, създавайки наситено усещане за дълбока чувственост.

Флаконът е масивен и модерен, както и ароматът в него. Стилизираната му изсечена форма е абстрактна реинтерпретация на копито на кон, гравирано с емблематичното лого Burberry. Монограма на Thomas Burberry препраща към основателя на модната къщата.

Burberry Hero EDT и EDP са налични във флакони от 100мл и 50мл.


Още по темата: