5 нови и интересни джаджи, с които започва 2022 г.

мин. четене

CES е най-влиятелното ежегодно технологично събитие в света, на което компаниите представят най-новите си джаджи.

Очакваше се CES 2022 в Лас Вегас да бъде първото голямо „Ура!“ в технологичната индустрия след пандемията и въпреки че Омикрон накара някои от най-големите компании и по-голямата част от медиите да се оттеглят от присъствие на живо, все пак е имало много за гледане.

Говорим за амбициозни и мощни лаптопи, по-впечатляващи телевизори и невероятно готини автомобили – плюс някои по-малки, очевидно полезни джаджи, които ще направят този странен свят малко по-лесен за навигация.

Ето 5 от най-интересните джаджи на тазгодишното издание на CES:

Новите wireless геймърски слушалки на HyperX

HyperX дебютира с геймърски слушалки, които издържат 300 часа с едно зареждане – какво повече им трябва на запалените геймъри? Ето цифрата в перспектива: почти всяка геймърска слушалка, която можете да закупите днес, има двуцифрено време на изпълнение с изключение на една или две, които достигат до 100 часа.

Когато HyperX обеща, че Cloud Alpha Wireless слушалките за 200 долара могат да издържат близо две седмици непрекъсната употреба, това привлече вниманието на геймърските очи… тоест уши.

Снимка: HyperX

Особено след като се казва, че слушалките са почти идентични с кабелния си аналог по отношение на качеството на звука и производителността.

HyperX заявиха, че слушалките имат 1500 mAh акумулаторна литиево-полимерна батерия и че твърдението за 300 часа при 50% обем очевидно е потвърдено от „компания за тестване от трета страна”.

Още джаджи на следваща страница...

За автора:

Никола Симеонов

Градът ражда красота, вълнение, спокойствие и музика. Едновременно. Обичам да потъвам в това море от звуци и разкази, прокраднали се от ъглите, малките недодялани улички, широките булеварди със свистящи коли-електрони. Градът е голям, като света и малък като него. Хората се търсят в града, в автобуса, в трамвая. Искам да им помогна да се намерят, чрез историите, които самите те не знаят, че мог...

Виж профила

Още по темата: