10 бойни мацки от екрана

мин. четене

Сексапилна, с поглед, който прави краката ти на спагети, Селин Оливейра – по-известна като Токио, успя за 3 сезона да се настани в специално място в деликатните ни момчешки сърца. Независимо дали пребива спецчасти само по тениска и гащички, дали тича като командос през джунглата, или прави побеснели каскади с мотор, бойната героиня от вълнуващия сериал Money Heist слага „bad” в английското „badass”.

Размечтала братлетата по целия свят с чара и резливия си характер, Токио ни накара да си припомним всичките “badass” дами от екрана, които с купидонски шут са ни карали да вием към луната посред бял ден.

Ето селекция от 10 бойни мацки от любими филми и сериали. Изведнъж стана доста горещо в стаята…

Беатрикс Кидо – Kill Bill

Друго си е да разсичаш на две японски мафиоти и колата ти да се казва Pussy Wagon. Отмъщението никога не е било толкова… ами, привлекателно!

Още пламъци на следващата страница...

За автора:

Никола Симеонов

Градът ражда красота, вълнение, спокойствие и музика. Едновременно. Обичам да потъвам в това море от звуци и разкази, прокраднали се от ъглите, малките недодялани улички, широките булеварди със свистящи коли-електрони. Градът е голям, като света и малък като него. Хората се търсят в града, в автобуса, в трамвая. Искам да им помогна да се намерят, чрез историите, които самите те не знаят, че мог...

Виж профила

Още по темата: