Преоткрий себе си с новия аромат на Calvin Klein Defy

мин. четене

Calvin Klein Fragrances започва нова глава в своята история с представянето на новия си Calvin Klein Defy.

С дързък контраст между ободряваща свежест и мощни дървесни нюанси, ароматът се противопоставя на очакванията, вписвайки се в същността на кампанията, като се отваря с пристрастяваща смес от цитрусови плодове, подчертани от свеж бергамот и лавандулов абсолют. Сърцевината на уханието и звездна съставка - масло от ветивер, се доставя отговорно от Хаити и осигурява жизнена, земна и неустоима дървесна плътност, която допълва богатата и примамлива основа от амброви нотки.

Мъжественият и дървесен свеж аромат е уловен в модерен и минималистичен стъклен флакон, изработен със заоблени ръбове и изсечени прави линии, представящи двойствеността на уязвимостта и смелостта по пътя към предизвикателството. Капачката и картонената кутия отдават почин на емблематичните дънки Calvin Klein с релефно покритие, вдъхновено от матов текстуриран син деним и поразителен сребърен детайл.

Уханието и кампанията ни пренасят на едно пътуване, в което изследваме контрастите вътре в нас. Лице на кампанията е Ричард Мадън и представя поредица от лични предизвикателства, които завършват със смел скок - символична метафора за лично неподчинение и смелостта да поемеш риск.

 

С подкрепата на Calvin Klein Fragrances


Още по темата: