Kaufland Card - за по-удобно и лесно семейно пазаруване!

мин. четене

Една древна поговорка гласи, че каквото и да правиш, в някакъв момент се озоваваш на пазар. Не знаем коя древна цивилизация е формулира мъдростта първа, но няма и значение. В модерни времена дългата работна седмица обикновено приключва с по 2 торби в ръка. И ако мястото, в което ги напълваме редовно е Kaufland – за нас има добри новини!

От днес Kaufland представя картата за лоялни клиенти Kaufland Card. Картата дава възможност до пет потребителя да бъдат свързани в един профил с цел по-лесно и удобно семейно пазаруване. Компанията ще отбележи старта на услугата с множество атрактивни оферти и специална игра.

 „Днес обявяваме старта на Kaufland Card, която нашите клиенти отдавна очакват. Вярваме, че с нея значително надграждаме вече познатите лоялни програми за пазаруване у нас. Нашата Kaufland Card е отличима със златния си цвят и е символ на разбирането ни, че картата предлага златни възможности на клиентите ни“. Това каза търговският директор на компанията Ялчин Джем при официалното представяне на Kaufland Card.

Kaufland Card ще бъде активна от 16 май, понеделник, и ще предоставя на клиентите различни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, купони и игри с награди. Програмата за лоялност на Kaufland България започва с изключително атрактивни предложения, сред които свежи продукти за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички регистрирали своята Kaufland Card, ще могат да участват в специална игра за спечелването на седем автомобила.

Картата за лоялност на Kaufland България е още едно допълнение към 360°-то изживяване, което веригата се стреми да предоставя на клиентите си. Със своите 61 хипермаркета в 35 града, два логистични центъра и около 5 млн. клиенти на месец, компанията е лидер по пазарен дял в търговския сектор у нас. С предлагането на картата Kaufland България поставя още по-силен фокус върху потребителското изживяване, като предоставя на клиентите разнообразие от нови възможности, помага им да пестят, докато пазаруват редовно, като същевременно се възползват и от различни придобивки. 

Какви са предимствата на Kaufland Card, вижте на следващата страница...


Още по темата: