Фотосесията на Мадона, за която всички говорят

мин. четене

Подобрената визия на Мадона не може да издържи да остане далече от социалните мрежи и попиконата на 80-те и 90-те се пусна в смела фотосесия в Instagram. Тя редовно пуска снимки в социалните мрежи и както преди, фотосите сега отново са от тоалетната.

Изпълнителката на Like a Virgin е с розов цвят на косата, силно опънато лице (като се има предвид, че е на  64 години) и лачено-кожен аутфит с мрежест чорапогащник. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salvatore Noto (@s.noto)

Корсетът е стегнат, а токовете - високи - това е запазената марка на Мадона, която тя запази през годините и не й изневери. 

"Понякога просто трябва да се заключиш в банята", написа певицата под поста, а под него се изляха хиляди коментари. Някои одобряват провокативното й поведение, което не е изненадващо за нея. Други обаче остро разкритикуваха тунинга, като наблегнаха, че Мадона е в друга възраст и манията й за вечна младост преминава здравословните граници.

Трети пък осъдиха примера, който певицата дава с постоянните си хирургични подобрения, след като това се превръща в масов проблем за подрастващите поколения. Критиците подчертават, че Мадона също е майка, освен медийна звезда, и личният й пример е спорен, макар певицата да е определяна като много строга майка.

Независимо от всичко обаче, защитниците на Мадона коментират, че парите за външния й вид са си нейни и решението как да изглежда - също. Освен това тя наистина изглежда удивително. 

А дъщерята на Мадона вече върви по нейните стъпки.

 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: