7 неща, с които да изглеждате добре дори когато тренирате

мин. четене

Въпреки че лятото е към своя финал, това не трябва да ни спира да продължаваме да бъдем във форма или пък да ни демотовира да влезем във такава. Грабвайте клина и спортния топ и марш към залата.

Разбира се, при тренировките, най-важното е да сте облечени удобно, затова често прибягваме към сайта на sportdepot, в който вече може да открием и любимата ни нова колекция, а именно GUESS ATHLEISURE. Благодарение на голямото разнообразие колекзията ни предстовя много начини да сме облечени удобно, но все пак да изглеждаме неверятно добре дори потни и зачервени.

Затова подбрахме и 7 неща, с които ще изглеждате секси и зашеметяващи в залата:

Няма как да тренираме и да не притежаваме поне един комплект от спортно долнище и спортно горнище, който да ни топли докато вървим към залата. Без значение от модела, този сезон ще бъдат модерни изчистените дизайни, така че внимавайте да не предизвикате прекалено много погледи в залата.

Спортните бюстиета са страхотен начин да изглеждате секси, но и да ви бъде комфортно. 

Ако изрязаните ситуети не са вашето нещо, то може да изберете някоя по-широка тениска в свеж цвят, за да може да ви носи настроение, докато тренирате. Бебешко синьо, коралово, розово или зелено - не се ограничавайте в цвета, носете лятото докато е възможно.

Ако сте от хората, които ходят в залата с партньор и за вас сме помислили. Намерете си спортни екипи, които са в хармония. Заиграйте се с това, превърнете го в традиция. Забавлявайне се със живота. Хубавото е, че в сайта на sportdepot може да откриете огромно разнообразие от спортни шорти, тениски и потници от дишащи материи, които освен че са красиви и удобни, са и много практични.

Ако все още не си решил дали тренировките са твоето нещо, то ние имаме още един стимулант и това е играта на sportdepot, в която всеки, който е купил облеклло от GUESS ATHLEISURE, участва в специална томбола, в която можете да спечелите 20х постелки или 20х бутилки. Важно: Комплимента с награди ще е валиден само в магазини SPORT DEPOT София Mega Store, SPORT DEPOT София Младост и SPORT DEPOT Пловдив Retail Park.

С подкрепата на SPORT DEPOT.


Още по темата: