12-те езика на любовта през методите на коучинга

мин. четене

Връзките на новото време се превръщат в най-голямото предизвикателство – между независимата жена и все по-метросескуалния мъж. Има ли въобще пресечна точка, която да събира двойките в стабилни отношения на взаимна подкрепа, разбиране на другото Аз и общото изграждане?

Да обичаме сякаш е най-естественото нещо на света, но като че ли не е за всеки. Затова все повече се питаме: Кои сме ние в любовта? Разбираме ли себе си, за да разбираме и другия? Защо избираме повтарящи се сюжети в нашите отношения?

Коучингът, стана популярен през последното десетилетие, предлага решения в тази сфера като специално за любовните връзки се комбинират знания от психологията, коучинга и астрологията. 

Събитието “Венера - 12-те лица на любовта” запознава с архетипите и различните роли на Венера в рождената карта. По време на срещата всеки ще има възможност да надникне в скритите механизми на тази магична планета и да научи как да работи със своите модели. Но на първо място, за да можем да обичаме другия, първо трябва да се научим да обичаме себе си.

Венера обаче не се вълнува само от любовта - тя знае, че животът може да бъде игра, приключение и удоволствие, а чрез методите на коучинга всеки може да научи полезни неща за себе си и как да отработва вече натрупания опит. За записване alexandra@stellarmind.net

Повече за събитието може да прочетете тук

Още за астрологията, но и за пътешествията

 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: