Робърт де Ниро стана хотелиер в Гърция

мин. четене

Робърт де Ниро стана хотелиер. Известният холивудски актьор си купи хотел на прочутия гръцки остров Санторини в населеното място Имеровигли с гледка към красивата калдера.

Хотелът има 25 апартамента, 5 вили и 5 сюити и първият „Нобу“ ресторант в Гърция, предлагащ неповторима гледка на залеза, съобщава GreekCityTimes. Ресторантът ще бъде под черпака на шеф готвача, притежаващ титла Кодон Бльо в Мадрид – Рикардо Марин. Той ще предложи на клиентите гурме ястия с елементи от гръцката традиционна кухня.

Хотелът предлага спа процедури в стил румсървис, което ще е най-подходящо за знаменитости, които търсят начин да се скрият от очите на хората. Поради високия клас на хотела луксозна нощувка при Робърт де Ниро струва 1000 евро.

Има планове за разширяване на хотелската верига „Нобу“ в курорти като Пунта Кана, Орландо, Сан Себастиан, Мадрид и на Карибите.  Гърция е предпочитана дестинация за редица звезди.  През лято 2022 на топлите тюркоазени води на Егейско море се радваха Самюъл Джаксън, Меджик Джонсън и Серина Уилямс.

Прочетете още кои звезди почиваха в Гърция:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: