Happy Bar&Grill взе награда за най-добър ресторант в Лондон

мин. четене

Ресторант от българската верига „Happy“ надви всички конкуренти в Лондон и взе наградата за най-добър ресторант за 2022 г.  Заведението се намира на „Пикадили съркъс“ и е предпочитан от всякаква клиентела, включително и хора с малки деца. Наградата за най-добър ресторант беше обявена на официална церемония като сред конкурентите на Happy бяха реномираните Fallow, Le Gavroche, BiBi и Roti King.

Happy взе и награда за най-дружелюбен персонал. Ресторантът е бил предпочетен заради разнообразното си меню, което покрива различни кухни, грил, рибени ястия и вкусни десерти.

Собственикът на Happy Иван Попов каза:

„Всички сме много развълнувани, че бяхме избрани от британската публика за тази престижна награда“.

За относително нов ресторант в сърцето на Лондон успехът на заведението е огромен, особено като се има предвид и невижданата конкуренция именно в британската столица. За номинираните за наградите за 2022 г. гласуваха читателите на Chelsea Monthly magazine, The National Post, Brand Weekly и членове на Световната гилдия на наградите на ресторантьорите.

Ето още предложения за добри заведения

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: