Ози Озбърн успешно претърпя операция на врата

мин. четене

Легендата на рока Ози Озбърн се възстановява след операция на врата, на която се подложи в началото на седмицата. Музикантът е добре и е извън опасност за живота, съобщи съпругата му Шарън Озбърн пред Ройтерс.

В Инстаграм Шарън благодари на феновете за подкрепата. В социалната мрежа тя съобщи миналата седмица за предстоящата операция на легендарния фронтмен на „Блек Сабат“.

„Нашето семейство би искало да благодари за любовта и подкрепата. Ози се справя добре и се възстановява. Вашата любов е целият свят за него“, добави още Шанън Озбърн.

Тя е музикален мениджър на Ози Озбърн, но също и популярна телевизионна звезда. В шоуто си The Talk в петък тя каза, че ще пътува през уикенда, за да бъде със съпруга си за операцията. Тя я описа като интевренция, от която наистина ще се определи остатъка от живота му.

В интервю за списание „Classic Rock“ миналия месец 73-годишният Ози каза, че все още се бори с последствията от тежка катастрофа с АТV през 2003 г. През 2019 г. той падна в дома си и от тогава състоянието му се влошава.

„Предстои ми операция на врата. Всеки ден съм на физиотерапия, но не мога да се движа добре. Не се чувствам толкова добре, колкото искам да бъда, за да се върна на пътя си“, каза рокаджията.

Ще ви бъде интересно да научите и това:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: