Мелани Грифит на 65: Смях, любов и доброжелателство

мин. четене

Холивудската звезда Мелани Грифит отпразнува своя 65-ия рожден ден с парти с близки от семейството, приятели и колеги. 

Актрисата стана изключително популярна с "Работещо момиче" (1987) и ролята си на амбициозна секретарка на Уолстрийт, която използва отсъствието на шефа си, за да покаже, че може да се опита да реализира успешна бизнес идея, а също и да върши работата му. Филмът режисьора Майк Никълс й носи "Златен глобус", номинация за "Оскар" и е хит в боксофиса, като спечели 100 милиона долара.  

Тя публикува кадри от рождения си ден в Instagram написа: 

„Вечерята за моя 65-и рожден ден беше прекрасна! За мен е привилегия и съм много благодарна, че имам семейството и приятелите си! Смях, любов и доброжелателство!“

 

 

Дъщеря е на актрисата Типи Хедрен, известна с участието си във филма на Хичкок „Птиците“ и участва в реклама още на 9-месечна възраст, в киното започва да се снима от 17-годишна.

Не всички рождени дни на Мелани Грифит обаче преминават в смях и любов. Когато е на 4 години тя получава зловещ подарък - Алфред Хичкок, който е обсебен от нейната майка, й изпраща кукла с образа на майка й, поставена в ковчег.  Между другото режисьорът предупреждава Типи Хендрен, че ще унищожи кариерата й - и го прави. 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: