Топ 10 на най-търсените книги у нас в началото на 2022

Следим класациите за най-търсени от българите книги с интерес, защото те дават една доста точна представа от какво се вълнуват родните читатели в началото на новата и доста динамична в много отношения 2022 година. В настоящата класация, изготвена на база най-продаваните книжни заглавия в книжарница "Сиела", откриваме изключително разнообразни и любопитни теми – от природосъобразно хранене, през попфеномени като „Домът на Gucci“ и „Вещерът 1“, до пънк, невероятни загадки и българска митология – може да избирате смело и според настроението.

50 здравословни рецепти

 Автор: Йоана Йокко, Издателство: Сиела

„Има огромна разлика между здравословното хранене и токсичната култура на диети и ограничения. В тази книга съм събрала любими рецепти, с които можете да разнообразите менюто си и да започнете своя път към най-добрата версия на себе си!“, споделя авторката Йоана Йокко, чиято книга „50 здравословни рецепти“ успя да измести световния бестселър „Домът на Gucci“ от челната позиция на търсене.

Между кориците на тази книга ви очакват 50 лесни и здравословни рецепти и още любопитни факти и полезна информация за здравословното хранене, както и кулинарни изкушения, подходящи за вегетарианци.

Още книги...


Още по темата: