Подаръци за него, нея и за всички от сърце от SPORT DEPOT

мин. четене

Дойде ли време за коледните подаръци,  започва една луда надпревара с времето и мястото.

Детайлно планиране, дъъъълги разходки от магазин в магазин в мола и мъчително избиране. Губят се часове и нерви, които могат да се спестят лесно.

Как знаем това ли? Защото тази година след старателно проучване решихме да купим всичко за семейството от един магазин, като подаръците, които избрахме са удобни, практични и изгодни.

То ни отведе в SPORT DEPOT, които имат КОЛЕДНА КАМПАНИЯ, която продължава до 8 януари онлайн и във всички физически магазини. Тъй като тази година ни мързи да обикаляме, просто влязохме в сайта им и изненадващо бързо избрахме нещо за него, за нея... за цялото семейство. 

За най-малките

За най-малките членове на фамилията се спряхме на нещо практично - гумените ботуши на CERDA, които са идеален  избор. В идващите месеци те ще ни спестят доста  главоболия. В сайта открихме огромно разнообразие на модели, от Спайдърмен до Петпатрул - всичко. Най-хубавото е, че при покупка на 2 артикула, получаваш 25% отстъпка от общата стойност.

CERDA Гумени ботуши Paw Patrol

За него  

Винаги изпадаме в едно огромно лутане какво точно да вземем за мъжа до нас, този път обаче търсенето бе кратко, защото отново открихме, и то много бързо, идеалния подарък за ски сезона. В SPORT DEPOT има огромно разнообрази от полари и термобельо, най-различни модели и цветове за всеки вкус. И отново се  възползвахме от офертата - при покупката на 2 артикула получаваш 20% отстъпка от общата им стойност.

HELLY HANSEN Термоблуза LIFA MERINO

 

От мен за мен

А с всички спестени пари от офертите в КОЛЕДНА КАМПАНИЯ, няма как да не направим подарък и на себе си. Тъй като обещанието "нова година - ново аз" е задължително, за нас то е да а спортуваме повече, затова съвсем естествено изборът ни е от фитнес секцията в сайта.

 "От мен за мен подаръкът" е нова висококачествена постелка за йога и аеробика, която беше намалена с 20%, а на някои продукти намаленията достигат до 40%.

Избирането на коледни подаръци никога не е било по-приятно, удобно, бързо и достъпно. 

Идеята да купуваме всичко от едно място е доста добра, а КОЛЕДНА КАМПАНИЯ на SPORT DEPOT е най-добрият избор за това. Възползвайте се и вие от офертите до 08.01.23 в онлайн сайта или във физическите им магазини. 

 

С подкрепата на SPORT DEPOT


Още по темата: