Иво Димчев: "Не ме искат на София прайд, искат си Папи Ханс"

мин. четене

Нашумелият и противоречив певец Иво Димчев няма да пее на София Прайд на 18 юни. Това съобщи самият той в публикация в социалните мрежи.

„НЯМА да пея на гей прайда! Предполагам програмата е съставена след социологическо проучване каква музика слуша българският гей. Българският гей не слуша Иво Димчев. Българският гей очевидно слуша Папи Ханс, Дара Екимова, Виктория, Рут Колева, Мила Робърт и Камелия. Иво не го слушат млади гейове, Иво го слушат богати хора, интелектуалци и хетеросексуални с извратено чувство за хумор. Сега ясно ли е защо не пея на прайда тази година!?“, написа певецът.

От София прайд потвърдиха участието на Папи Ханс в най-голямото ЛГБТИ събития в България. Авторът на “Кекс”, “Твой”, “Самара” ще пее на 15-то издание на феста. Той ще започне в 16:00 часа със специален концерт пред Паметника на съветската армия и ще се проведе под мотото “Горди да бъдем”.

В програмата са включени спортни събития, прожекции на филми, изложби и други активности, които могат да бъдат открити скоро на sofiapride.org

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: