"Хари Потър: Турнир на домовете в Хогуортс" пристига по HBO GO

Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" идва на 29 ноември ексклузивно по HBO GO, съобщиха от стрийминг платформата. Състезанието ще покаже съревнование на феновете на поредицата в невиждан до момента мащаб.

Това специално събитие от четири части, водено от Хелън Мирън, ще разкрие познанията им за магьосническия свят, в ожесточена интелектуална борба, на финала на която един отбор ще бъде обявен за шампион и носител на „Купата на домовете“.

Близо две десетилетия след премиерата на първия касов филм от поредицата-феномен Хари Потър и Философският камък, Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" празнува 20-ата годишнина от филма и поддържа жив духа на магьосническия свят. Стотици любопитни въпроси и специални изненади ще направят това събитие незабравимо, а на финала му ще видим кои фенове знаят всичко за огромната, сложна и детайлна вселена, дори да ги бутнат насън. Те ще са и тези, които ще занесат в родния си град титлата „Шампион на купата на домовете“.

Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" е продуциран от Warner Bros. Unscripted Television, в сътрудничество с Warner Horizon и Робин Ашбрук и Ясмин Шакълтън от theoldschool.

 


Още по темата: