Първи обещаващ тийзър на „Еуфория“, сезон 2

Сред океана от младежки продукции, които ни заливат през всички стрийминг платформи, тийн сериалът, който бихме посочили като най-впечатляващ, определено е „Еуфория“ на HBO. Историята на Ру и съучениците й, които могат да се похвалят с по-богат житейски опит (включ. с по-голям брой сексуални партньори и видове тествани наркотици) от средностатистически рок музикант на средна възраст, запленява зрителя от раз.

Освен силният социален момент и първокачественото изпълнение на актьорите, „Еуфория“ хваща окото със своята автентичност. Луди сме и по модния стайлинг на героите, особено на Джулс, но да не се разпиляваме.

Преди минути стана ясно, че сериалът на Сам Левинсън, с участието на носителката на „Еми“ Зендая, ще се завърне за втория си сезон от осем епизода на 10-ти януари, 2022 г, а HBO открехват завесата с първи тийзър.

Финалът на първия сезон ни остави на гарата с раздялата на Ру и Джулс и със спекулация за свръхдоза, взета от Ру. Двата специални епизода, излъчени декември 2019 и януари 2021,  показаха, че  Ру е жива, а Джулс се е завърнала у дома.

В дългоочаквания втори сезон отново ще видим (разбира се):  Зендая, Хънтър Шафър, Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Алджи Смит, Сидни Суини, Алекса Деми, Барби Ферейра, Мод Апатоу, Джейвон Уолтън, Доминик Фике, Сторм Рийд и Остин Ейбрамс.

Продукцията на HBO в партньорство с A24 и e базирана на едноименния израелски сериал на студио ХОТ (HOT), създаден от Рон Лешем и Дафна Левин.

 


Още по темата: