Представиха "Индиана Джоунс" 5 с Харисън Форд и Антонио Бандерас

мин. четене

Да си на 80 години и да си екшън герой, това го може само Харисън Форд. Холивудската звезда представи петия филм от франчайза за Индиана Джоунс пред около 6000 души на изложението D23 Expo на Disney през уикенда, съобщи Ройтерс. За първи път режисьор на филм за легендарния археолог не е Спилбърг (той е продуцент), а Джеймс Манголд. Джон Уилямс отново е тук, за да композира музиката.

Видимо развълнуван, Форд каза пред екзалтираната публика: "Много съм горд да кажа, че филмът е фантастичен. И ето една от причините – другата звезда във филма - Фийби Уолър-Бридж“.   

"Да следваш този тип е изтощително", бяха думите на актрисата. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indiana Jones (@indianajones)

 

В продукцията редом до Харисън Форд участват Антонио Бандерас, Мадс Микелсен, Тоби Джоунс и Антонио Бандерас. Обявената дата на премиерата е 30 юни 2023.

Очакванията от него са големи, още повече че Харисън Фонд отдавна обяви, че това е последната му роля като Индиана Джоунс, но започнаха спекулации, че ако е успешна, поредицата може да продължи и с други актьори, както се случи с Джеймс Бонд и Батман, например.

Ето какво каза Харисън Форд за последния филм за Индиана Джоунс:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: