Мерил Стрийп: Забравих как се играе заради локдауна

мин. четене

Don't Look Up може да се похвали с впечатляващ актьорски състав. В него участват някои от най-големите имена на Холивуд. Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс водят филма като двойка астрономи, докато Мерил Стрийп играе президента на САЩ.

Филмът също включва Джона Хил, Кейт Бланшет, Тимоти Шаламе и певицата Ариана Гранде. В момента той е на "кратка промоция" в кината, преди да бъде пуснат в Netflix от 24 декември нататък.

Критиците имат смесени коментари. Някои хвалят хумора на филма и представянето на актьорския състав. Други критикуват Don't Look Up, че не успява да постигне високите си амбиции.  

В интервю за EW, Мерил Стрийп разкри как се е справила с ролята на американски президент и предизвикателствата по време на снимките. Актрисата изненада всички, като заяви, че е забравила как да играе и че „просто е била загубила“ това умение. 

Тя казва, че това вероятно се дължи на въздействието на локдауна. Според нея, когато човек е изолиран по този начин, това го променя.  

Думите й подчертават въздействието, което Ковид-19 и забраните оказват върху актьорите. Притесненията за новите варианти на вируса отново започнаха да влияят върху киното, като премиерите на някои филми отново бяха отложени, а броят на прожекциите на продукции като Spider-Man: No Way Home бяха намалени.

За автора:

Никола Симеонов

Градът ражда красота, вълнение, спокойствие и музика. Едновременно. Обичам да потъвам в това море от звуци и разкази, прокраднали се от ъглите, малките недодялани улички, широките булеварди със свистящи коли-електрони. Градът е голям, като света и малък като него. Хората се търсят в града, в автобуса, в трамвая. Искам да им помогна да се намерят, чрез историите, които самите те не знаят, че мог...

Виж профила

Още по темата: