25 години Netflix (видео)

мин. четене

Netflix отбеляза 25-годишнина от основаването си през 1997 г. със специален трейлър и благодари на феновете, които са направили стрийминг платформата това, което е днес. 

 "Днес Netflix стана на 25 години. Когато навлизаме в средата на двадесетте, е време да отдадем дължимото на тези, които ни доведоха дотук. Благодарим на вас, феновете, че направихте Netflix това, което е днес!" 

След повече от десетилетие, в което Netflix се развиваше в среда без никаква конкуренция, сега трябва да съобразява с множество проблеми - Disney+ и други медийни и технологични съперници направиха 2022 г. трудна за компанията година, белязана от спад на абонатите и цените на акциите, отбелязва Deadline.

И все пак Netflix има едно нещо, което неговите конкуренти никога няма да имат– и това е статусът на O.G. The companyтя е "Компанията". "Оригиналът", който трансформира медийния бизнес, развлеченията на потребителите и културата като цяло. 

Netflix има над 121 млн. клиенти в над 190 страни, които се наслаждават на телевизионни сериали, документални филми, игрални филми и мобилни игри в различни жанрове и на различни езици.  голямо разнообразие от жанрове и езици. 


Още по темата: