За първи път лектор от Meta в България

мин. четене

Лектор от централата на Meta- собственикът на Facebook ще присъства на най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България на 11 ноември. Конференцията F5 отново ще събере водещите маркетинг специалисти и собственици на бизнес в Интер Експо Център, където ще научат всички новости и промени в платформите Facebook & Instagram.

“Това е голяма награда за нашия екип и голяма изненада за нашите участници. Това, което ни носи най-голяма радост, е доказателството за спечеленото доверие на най-високо ниво - oт Meta към Httpool и DigitalPRO.” - казва Стилиян Запорожанов, организатор на събитието и съосновател на digitalpro.bg.

Темите на F5 конференция 2022 са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Тъй като интересът за събитието е голям и „От града“ е медиен партньор, организаторите ни предоставиха промо код за 10% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват. Зрителите ще имат възможността да гледат лекциите на живо в зала или онлайн от своя офис или дом.

Промо код: MGF5

Вече над 500 души са взели билет за конференцията, за да се научат как да прилагат дигиталните практики успешно в своите бизнеси и проекти.
 

Вижте повече за програмата и лекторите на събитието тук

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: