Адел убеди Spotify да премахне shuffle бутона от албумите

мин. четене

Адел убеди Spotify да премахне shuffle бутона от всички страници с албуми, така че песните да се възпроизвеждат в реда, избран от изпълнителя.

Певицата написа в Twitter:

„Ние не създаваме без причина албуми с толкова много внимание и мисъл по отношение на подредбата. Нашето изкуство разказва история и нашите истории трябва да се слушат, както сме възнамерявали. Благодаря на Spotify, че се вслуша“.

Услугата за стрийминг отговори – „За теб всичко“.

По-късно беше приветствана нова премиум функция, която прави play бутон по подразбиране във всички албуми. Говорител на Spotify каза, че са „развълнувани“ да пуснат функцията, която е „отдавна искана както от потребителите, така и от артистите“.

Говорителят каза, че потребителите на Spotify все още могат да изберат да разбъркат албум, но системата по подразбиране ще възпроизвежда песни в реда, избран от изпълнителя, пише BBC.

„Както винаги, ние ще продължим да обновяваме нашите продукти и функции, за да създадем най-доброто изживяване както за артистите, така и за техните фенове“, заключва изявлението.

За автора:

Никола Симеонов

Градът ражда красота, вълнение, спокойствие и музика. Едновременно. Обичам да потъвам в това море от звуци и разкази, прокраднали се от ъглите, малките недодялани улички, широките булеварди със свистящи коли-електрони. Градът е голям, като света и малък като него. Хората се търсят в града, в автобуса, в трамвая. Искам да им помогна да се намерят, чрез историите, които самите те не знаят, че мог...

Виж профила


Още по темата: