Креативни актьори в карантина

Както и да го погледнем, доста хора в момента са болни. Новата вълна не подмина нито обикновените граждани, нито парламента, нито артистичните среди и всички гледат да убият задължителното време вкъщи според суперсилите си.

В задължителната домашна изолация в момента се намират актрисата и звезда от сериалите „Пътят на честта“ и „Под прикритие“ Силвия Петкова, заедно със семейството си, както и актьорът и вещ готвач Константин Таквор, който нашумя с участието си в топ риалитито “MasterChef” и си спечели хиляди фенове, след демонстрации на забележителните си изпълнения с тиган в ръка.

Следим ги в Instagram и искрено се радваме, че всички изброени по-горе го карат леко, но особено креативно – както се казва талантът нищо не може да го спре, дори и РЗИ. Вместо да се оплакват симпатягите се отдадоха на нещата, които най-добре умеят – да забавляват и усмихват хората.

Първо „надникваме“ през ключалката на дома на Силвето, където в домашни условия се случва цял музикално-артистичен спектакъл с участието на съпругът и детенцето й:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᔕIᒪᐯIᗩ ᑭᗴTKOᐯᗩ (@silvia_petkova_)

 

Аплодисменти за „Ритмичните“!

А сега се отправяме към хола на Константин, който показа и трети, неподозиран блестящ талант – този на MC. За вас не знаем, но ние превъртяхме видеото около 10 пъти и със сигурност бихме посетили негов хипотетичен рап концерт:

И това далеч не е всичко! Ако следите Кокера, както е познат Таквор сред близки и приятели, по време на изолацията му, сте късметлии, защото ще научите и тайната и на куп феноменални рецепти, които той представя лайв:

 

Пожелаваме им бързо възстановяване!

 


Още по темата: