Документалният филм за Джордж Майкъл излиза с 3 неиздавани песни

мин. четене

Три неиздавани досега песни на Джордж Майкъл ще бъдат пуснати 6 години след смъртта на легендарния певец. Бившият му партньор - Дейвид Остин, който е и автор на песните, е намерил записите преди 3 години. Той съобщи пред The Sun, че работи по документален филм за Джордж Майкъл и е възможно последните песни да бъдат включени във филма Freedom Uncut.

Остин обаче потвърди и предните си твърдения, че холограмно турне на Джордж Майкъл никога няма да се случи, тъй като има опасения, че крайният продукт няма да бъде достатъчно достоверен и убедителен пред зрителите, тъй като успехът на Джордж Майкъл се дължеше на неговото органично присъствие и въздейстивето му върху публиката на живо.

„Има три или четири записа, които бяха завършени преди смъртта на Джордж. След като Ейми Уайнхаус почина, продуцентите й извадиха всички нейни неиздавани записи и започнаха да включват други хора в композициите. Никога не бих направил това с песните на Джордж Майкъл. Творчеството му е работата, която е свършил, докато е бил жив. Това е, с което трябва да работим. Има няколко песни, които са готови“, каза Дейвид Остин.

Документалният филм Freedom Uncut трябва да излезе на 22 юни. В него са включени документални кадри от вече започналия документален процес, докато Джордж Майкъл е бил жив. Филмът ще разкаже за историята и кариерата на певеца с негови думи, като песните ще бъдат включени в допълнение към песента This Is How, която излезе посмъртно през 2019 г.

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: